SEARCH
 

SQUARE Suite

Square Learning Solutions is in 2012 opgericht door van Hulten Software en iQ4Learning. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van software ontwikkeling en leertoepassingen te bundelen, zijn we erin geslaagd één verbindend leersysteem te ontwikkelen: SQUARE Suite. Onderscheidend daarin is dat uzelf direct leercontent kunt creëren, invoeren en beheren. Daarnaast kan met behulp van de achterliggende interface elk bestaand systeem worden gekoppeld. Wij beperken ons niet alleen tot het ontwikkelen van de software, maar ondersteunen op verzoek ook bij het ontwikkelen en implementeren van efficiënte leeroplossingen. Bij Square staat het behalen van doelstellingen en resultaat voorop. 

Het systeem is een online web applicatie en kan dus vanaf elk apparaat benaderd worden, mits deze een internet verbinding heeft. U kunt zelf werknemers of collega's login gegevens toewijzen zodat alleen zij in kunnen loggen op de web applicatie. Heeft uw bedrijf een groot aantal werknemers, dan kan dit in een Excel bestand gezet worden en in één keer geïmporteerd worden om tijd te besparen. Van alle resultaten wordt een duidelijk overzichtelijk rapport bewaard, die voor de beheerders toegankelijk zijn. Die rapportages kunnen van heel uitgebreide tot alleen essentiële data bevatten.

Binnen het leersysteem kan er per gebruiker een rol toegewezen worden. Zo wordt er een onderscheid gecreëerd wat goed van pas kan komen. Zo is het bijvoorbeeld voor een bedrijf dat te maken heeft met binnendienst en buitendienst handig om verschillende soorten pagina’s, vragen en toetsen te hebben omdat de lesstof vaak per afdeling kan verschillen.

Uiteraard wordt het systeem vormgegeven conform uw eigen huisstijl. Dit systeem wordt verder uitgebreid besproken op onze Square Learning Solutions website.